nieuw, Webdesign

Een website voor een kmo: heeft het wel zin?

Uit een recent onderzoek blijkt dat meer dan de helft van alle Belgische Kmo’s in 2011 niet aanwezig is op het internet. Een gebrek aan tijd en/of budget zijn de voornaamste redenen waarom men de stap naar de digitale wereld niet (durft te) zetten.

Maar de voordelen van een professionele website wegen hier ruimschoots tegen op. Een hele generatie (75% percent van alle belgen beschikt over een internetaansluiting) verwacht immers (snel) informatie over uw bedrijf terug te vinden. Indien u niet aanwezig bent is uw concurrent maar een muisklik verwijderd.

Onze oplossing(en)

Overtuigd, maar u weet niet waar te beginnen? Creativitijd is gespecialiseerd in het begeleiden van kmo’s die hun eerste stappen willen zetten in de wondere wereld van het internet of bedrijven die er een grote sprong vooruit willen maken.

Hoewel we geen gratis websites aanbieden, kunnen we er wel voor zorgen dat u tegen een scherpe prijs online aanwezig bent.

Zo hebben we 3 verschillende formules, speciaal op maat van kmo’s :

Dankzij deze producten kunt u al vanaf 29 euro per maand uw diensten/producten via de digitale snelweg promoten.

Voor meer informatie kunt u steeds contact met ons opnemen via het contactformulier of via GSM 0498 82 21 39.

Het nieuwsbericht

Amper 49 procent van de Belgische kleine en middelgrote ondernemingen (kmo’s) is vertegenwoordigd op internet, blijkt uit een studie van Google België en Ipsos. Een kwart van de kmo’s die niet online is, zegt het belang niet in te zien van een website om te communiceren over de eigen producten en diensten.

Andere obstakels zijn tijd (23 procent) en geld (22 procent). Nochtans zegt 65 procent van die “offline” bedrijven geen idee te hebben van de kostprijs van een website en vindt 51 procent dat het oprichten van een site gratis zou moeten zijn.

Daarnaast blijkt uit de studie dat vier op de tien kmo’s al bepaalde vormen van online reclame gebruiken wanneer ze op het internet zijn. Bepaalde sectoren, zoals toerisme en horeca, staan verder dan andere.

bron: http://www.demorgen.be

Related Posts

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.